Min bakgrunn

Jeg har 20 års erfaring fra salg og ledelse og har alltid vært glad i mennesker, kommunikasjon og relasjoner. Jeg er født i 1975 og har 2 barn – en gutt på 23 år og en jente på 11 år.

I 2011 ble jeg utsatt for en alvorlig arbeidsulykke der jeg ble overkjørt av en truck på 4,5 tonn på parkeringsplassen der jeg jobbet. Jeg hadde englevakt! I tillegg til 2 opphold på Catosenteret for rehabilitering måtte jeg omskolere meg og valget ble gestaltterapi. Gestaltterapi hjalp meg videre etter ulykken og jeg ble derfor interessert i dette som terapiform. Jeg ønsket etterhvert å gjøre noe nytt og meningsfylt – og ikke minst bruke erfaringen min.

Jeg tar med meg mine erfaringer med traume, posttraumatisk stress – samt nytenkning slik at du i møte med meg forhåpentligvis føler at jeg forstår deg, ser deg, lytter til deg, og at vi sammen kan finne løsninger som du kan leve godt – og kanskje lettere med.

Spesialisering

Jeg har valgt å spesialisere meg innenfor familieterapi og traumeterapi fordi jeg brenner for begge temaene. Jeg har selv vært i to samlivsbrudd med barn involvert og ønsker å være en samtalepartner for par som ønsker å jobbe proaktivt for å bedre kommunikasjonen og å forstå hverandre bedre – men også for å prøve å rette opp i konflikter som kan virke uløselige for par som står langt fra hverandre.
Jeg mener at det er verdt å jobbe med ethvert forhold som involverer barn og sterke følelser. Ofte klarer ikke foreldre helt å regulere seg når det er mye følelser og dermed går det ofte utover barna.

Utdannelse

Jeg er utdannet ved Norsk GestaltInstitutt Høyskole og har 4-årig terapiutdanning – samt at jeg tar 2-årig videreutdannelse fra høst 2019/vår 2020. Instituttet er en privat høyskole med offentlig godkjent eksamensrett.

Som medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening (NGF) følger jeg foreningens etiske retningslinjer og har taushetsplikt.

I tillegg har jeg høyere utdanning fra Norsk Markedshøyskole i Oslo (Markeskommunikasjon), BI (personal- og organisasjonsutvikling)

Du er varmt velkommen!

Pia