Stress og sinne

Hvorfor blir jeg egentlig så sinna?

Visste du at SINNE gjerne har utspring fra en frustrasjon eller sorg? Det er mye energi i ett sinne, og ofte er det som å steame ut en trykkoker, fordi det er ofte er mye som har bygd seg opp av følelser og energi over tid.

(mer…)

Les mer

Ensomhet

Ett veldig ullent ord! Hva betyr det egentlig?

Jeg har tenkt en del på dette i det siste, og gjort meg noen tanker rundt det – både fordi jeg er terapeut, men også fordi ensomhet er et viktig tema som har figurert mye i media den siste tiden!

(mer…)

Les mer

parterapi i moss

Parterapi og samlivsterapi

Mange som kommer til meg for parterapi kan synes det er litt skummelt. Mange synes ordet terapi blir litt vanskelig også, så jeg bruker gjerne ordet samlivscoaching istedenfor samlivsterapi!

(mer…)

Les mer

Parterapi / Samlivsterapi i Moss

Mange kan synes det er vanskelig å oppsøke hjelp og dele – for noen – veldig  private problemer eller utfordringer.

Kommunikasjon er vanskelig i utgangspunktet – og når man legger til to mennesker med 2 forskjellige biografier, forskjellig utgangspunkt for kommunikasjon fra barndom – og kanskje andre erfaringer fra tidligere forhold SÅ blir det enda vanskeligere! Det er her det kan være greit å få en tredjepart til å kunne “oversette” og kanskje skape forståelse der det er vanskelig for partene å se hverandre.

(mer…)

Les mer

SPA-BEHANDLING FOR HODET?

Tar du vare på hodet slik du tar vare på kroppen?

Vi er generelt sett veldig flinke til å ta vare på kroppen vår i Norge i dag og bevisstgjøring gjennom trening, SPA, yoga, osv. (mer…)

Les mer